Giriş Yap Üye Ol
Sepetim
Sepetinizde ürün bulunamadı...

Marka : Dropena Aromaterapi

“Buğday tohumu yağı nedir merak ettiniz mi? % 100 saf Buğday Mikrop yağı, buğday çekirdeğinin (tohum) mikropundan (üreme kısmı) elde edilir. Kozmetik endüstrisinde ve hatta mutfak endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Buğday tohumu yağı, yüksek linoleik asit ve E vitamini içeriği göz önüne alındığında, birçok fayda ve kullanım sağlar.
Cildin Faydaları
• Kuru, tahriş olmuş, susuz kalmış cildi nemlendirir.
• Antioksidan, Yaşlanma Karşıtı, Kırışıklıkları Önler
• Cildi onarır
• Enflamasyonu azaltır
• Kollajen ve elastin üretimini artırır
Saç Faydaları
• Nemlendirir ve temizler
• Saç büyümesini uyarır
• Saç esnekliğini ve direncini korur”

Ürünlerin güvenlik bantlarının  açılması durumunda iade kabul edilmeyecektir.

www.biribirine.com web sitesinden satın aldığınız ürünle ilgili yorum yazıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

  • {{item.tarihStr}}

    {{item.yorum}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}}
    .biribirine.com üyesi

    Bu Yorum Sizce Faydalı mı?

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Mağazaya Sor

  • {{item.tarihStr}}
    {{item.baslik}}

    {{item.soru}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}} Özel sorudur, sadece siz görebilirsiniz
    {{item.cevapTarihStr}}

    {{item.cevap==null ? 'Cevap bekleniyor...' : item.cevap}}

    {{item.kobiad}}

Dropena Aromaterapi

Mağaza yorumu yok
Diğer Mağaza Ürünleri
Mağazaya Soru Sor